Блог

Актуални новини свързани с имоти в България
Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив

Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив

Сподели:

Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив

Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив. ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ С ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОР. Предлагаме на Вашето внимание новоизграждаща се модерна сграда с просторни двустайни и тристайни апартаменти, паркоместа, гаражи и прекрасен озеленен вътрешен двор за живущите в него. Сградата е в близост до големи хранителни магазини, удобен градски транспорт, детски градини и училища с бърза връзка за излизане от града. Обекта се изпълнява от водеща строителна фирма с много изградени качествени сгради, доказала се със своята коректност и високо качество на строителството. Проектираните апартаменти са просторни съответстващи на нуждите на всяко едно семейство с функционални разпределения- разчупени големи дневни, обширни спални помещения, нисък процент общи части и различни изложения. Луксозно завършване на сградите и общите части с хидравлични безшумни асансьори ORONA, гранитни настилки, висок клас PVC дограма с троен стъклопакет, Блиндирани входни врати, вътрешни интериорни врати, червена тухла Винербергер Поротерм, хидро и топлоизолации. Възможност за закупуване на надземни Паркоместа на цени от 4000 евро и подземни паркоместа на цени от 6000 евро. Свободни партерни и подземни гаражи на Цени от 9000 евро. Възможност за закупуване с Банков кредит или на разсрочено плащане до завършване на строителството!!!

Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив

Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив  Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив   Нов Луксозен Комплекс в Каменица II гр. Пловдив      

Станимир Цветанов

Станимир Цветанов

View all posts by Станимир Цветанов

Работи в сферата на недвижими имоти от 2011г. специализиран в покупко-продажбите на имоти и парцели за строителство. Специалист и консултант в проектиране и разработки на нови сгради. Консултант за инвестиционни проекти в областта на строителството и недвижимите имоти.

Related Posts