Блог

Актуални новини свързани с имоти в България
Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив

Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив

Сподели:

Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив

Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив. Насладете се на тези две прекрасни новостроящи се сгради в зеленият и просторен кв.Тракия на гр.Пловдив с ТОП Локация!!! Предлагаме Ви да си закупите двустайни и тристайни жилища с опция за закупувяне и на гаражи на супер място в кв.Тракия. Сградите се състоят от подземни избени помещения, партерни гаражи и магазини, жилищна част и мансарди. Строителството се извършва от строителни фирми с дългогодишен опит в бранша и се изпълнява със следните материали: 5-камерна ПВЦ дограма, червена керамична тухла, външа топлоизолация и хидроизолация, безшумен хидравличен асансьор, входни блиндирани врати, домофонни системи, иноксови парапети, стълбища на гранитогрес. Апартаментите се издават в степен стенна и таванна шпакловка и подова замазка, ел. инсталация с контакти и ключове, ВиК инсталация на тапа. Възможност за закупуване на партерен Гараж!!! Агенция Еверест имоти съдейства за закупуването чрез банков кредит на изгодни условия!!!

Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив  Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив  Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив    Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив       Нова сграда в централната част на кв. Тракия гр. Пловдив

Станимир Цветанов

Станимир Цветанов

View all posts by Станимир Цветанов

Работи в сферата на недвижими имоти от 2011г. специализиран в покупко-продажбите на имоти и парцели за строителство. Специалист и консултант в проектиране и разработки на нови сгради. Консултант за инвестиционни проекти в областта на строителството и недвижимите имоти.

Related Posts